SZOLGÁLTATÁSAINK


Honlap kialakítás és fejlesztés

Egyedi, a vállalkozása céljainak és a célcsoportjai elvárásainak megfelelő honlapot építünk Önnek. A szakembereink kigondolják, megtervezik és megvalósítják a weboldalát. A megvalósítás során arra is fokozott figyelmet fordítanak, hogy a honlap mobilkompatibilis legyen, ezáltal is támogatva a keresési oldalak találati listáján elfoglalt kedvező helyet.

Keresőoptimalizálás

A fejlesztési megoldásainkkal a vállalkozása honlapját a keresési oldalak találati listájának elejére juttatjuk.

Digitális grafikai szolgáltatások

Nem lehet elvárni sem Öntől, sem pedig vállalkozása alkalmazottjaitól, hogy magas szinten értsen mind a grafikai szoftverek kezeléséhez, mind a legfrissebb web- és print design trendekhez, és mindezeket a vállalkozás célcsoportjainak elvárásai mentén alkalmazza.
Ennek okán a grafikusaink olyan megoldásokat nyújtanak Önnek, amelyek egyedi, első látásra is emlékezetes, ám mégis a célcsoportjai elvárásaihoz igazodó megjelenést biztosítanak vállalkozásának.

Komplett rendszergazda-szolgáltatás

Az informatikai szakembereink olyan informatikai megoldásokat és rendszereket nyújtanak Önnek, amelyek hosszútávon kiszámítható, stabil és biztonságos működést biztosítanak.

Marketingtervezés és menedzselés

A marketing szakembereink kialakítják az üzleti céljai elérését biztosító marketingstratégiát, valamint ellátják a stratégia sikeres megvalósításához szükséges konkrét feladatokat. Ezt outsourcing keretében teszik, de úgy, mintha a vállalkozása organikus részei lennének, így jelentős humán, idő és pénzügyi erőforrás megtakarítást biztosítanak vállalkozásának.

Üzleti kommunikáció kezelése

Elkészítjük az általános, hosszabb távra szóló kommunikációs terveit, továbbá az egyes hirdetési kampányait is megtervezzük, valamint lebonyolítjuk, aminek keretében a kommunikációs anyagok megtervezését és elkészítését is magunk végezzük. A mi általunk megtervezett kampányok megvalósítása, valamint a kampányok által elért eredmények is mérhetők.

Közösségi média menedzselése

Célunk, hogy vállalkozása tudatosan felépített közösségi média szereplő legyen. Ön meghatározza a közösségi médiával kapcsolatos céljait, azután mi minden más feladatot ellátunk. Szakembereink megtervezik, kialakítják és menedzselik a közösségi média megjelenéseit, így a valós üzleti céljaihoz igazított, ténylegesen aktív és interaktív közösséget építünk.

WRS Akadémia

Nem lehet elvárni sem Öntől, sem pedig vállalkozása alkalmazottjaitól, hogy a munkájuk által érintett minden szakterülethez egyaránt értsenek. Ennek okán a cégünk a marketing, az értékesítés, a logisztika, a szervezetfejlesztés és a vezetőképzés területén az Ön elvárásaihoz és cége működéséhez igazodó, moduláris rendszerű szakmai képzéseket nyújt.